WOWW! Dedirten Renk Ayırıcı Makine “Optic Sorter”

WOWW Teknik Makine Sanayi, endüstriyel makine sektöründe çalışan bir kuruluş. Yurt içi ve yurtdışında makine montajı, hat kurulum ve servis hizmeti veriyor.

Bünyesinde üretilen Woww Optic Sorter Renk Ayırıcı Makineleri, Japon teknolojisi ile geliştirilmiş. Woww’un yurtdışındaki tesislerinde üretilerek Türkiye’de satışa çıkıyor.

 

2005 yılından bu yana endüstriyel makine sektörüne hizmet veren WOWW Teknik Makine Sanayi, bünyesinde renk ve şekil ayıran makine üretiyor. Woww Optic Sorter adını verdikleri renk ayırıcı makineler yurtdışında üretilerek iç pazara satılıyor. Gelecekte bu ürününü yurtdışına da satmayı planlayan Kuruluş, yedek parça ve teknik servis açısından iddialı. WOWW Teknik Makine Sanayi’nin yönetim merkezi ise Osmaniye’de.

Woww Optic Sorter Renk Ayırıcı Makineleri, Japon teknolojisi ile geliştirilmiş; susam küçüklüğünden ceviz büyüklüğüne kadar her türlü ürünü birbirinden ayırabiliyor. Gıda sektörü başta olmak üzere geri dönüşüm sektörüne dahi makineleriyle hizmet verebiliyor; Çünkü Makine algılayabildiği her ürünü rengine göre ayrıştırılabiliyor.

Ergonomik açıdan kullanışlı olması açısından yatay ve dikey makineler mevcut.

WOWW Yetkilileri Umut Baysal ve Hakan Vural’ın verdiği bilgiye göre; “Karadeniz’de çay, İç Anadolu’da buğday ve mısır, G. Doğu Anadolu’da öncelikle mercimek, kuru fasulye ve çeşitli baklagilleri ayrıştırmak için makine siparişleri alınmış durumda.”

Makineler zaman ve işçilikten tasarruf sağlıyor. Ürünün yapısına göre üretim kapasitesi değişiyor. Ancak, makinenin kanalı arttıkça üretim oranı da artıyor.

WOWW Yetkilileri Umut Baysal ve Hakan Vural, “Tescilli markamız Optic Sorter, teknolojik özelliklerle donatılmış. Ürünleri renklerine göre ayrıştırarak farklı sektörlere hizmet veriyor ve işleri kolaylaştırıyor.” dedi.

Woww-Optic-Sorter-(17)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir