Aky Technology’nin Eleme Makineleri Madeni Para Testini Geçti

La Recolte Du Monde’un daha önceki sayılarında “her 2 ayda 1 bir teknolojik icat” sözü veren AKY Technology sözünü tutmak için aralıksız çalışıyor. Yeni icatlar ve teknolojik yeniliklerle daha da geliştirilmiş makineler AKY’nin gündeminde önemli yer tutuyor.

AKY Technology’nin Eleme Makineleri sarsıntı testinden geçti. Sarsıntı sorunu çözülen makinelerin ömrü uzadı.

 

Eleme makineleri, baharat, kuruyemiş ve bakliyat eleyebiliyor. Bir makinenin yapımında 50 civarında çalışan görev alıyor ve proje aşamasından üretim aşamasına kadar süreç aylar alabiliyor.

Makineden maksimum performansı almak ve sorunsuz iş görürlüğünü arttırmak için makineler çeşitli testlere tabi tutuluyor. Isı, ses ve vibrasyon (titreşim) testlerinden başarıyla geçen makineler müşterilere en kısa sürede ve güvenli bir şekilde ulaştırılıyor.

AKY Technology bünyesinde 2 tip eleme makinesi imal ediliyor: Klasik Seri Açık Eleme Makineleri ve “Excel Cleaners” ismiyle tanımlanan Kapalı Eleme Makineleri. Eleme işlemi genellikle titreşim sistemi üzerine kurulu mekanizmalar içeriyor. Ürünü sallayarak temizleyen ve eleyen makine sarsılıyor.

Ancak Aky Technology AR-GE Ekibi, makinenin ömrünü kısaltan bir unsur olan sarsıntı sorununa çözüm buldu. Böylece makinenin dayanıklılığı arttı; ömrü uzadı.

Eleme Makineleri üzerinde 2 ay boyunca çalışan Ekip, sarsıntı sorununa çözüm buldu. Sarsılmazlığı test etmek için ise madeni para kullandı.

 

Makine çalışırken hareketsiz kalan madeni para, titreşim sorunun çözüldüğünün ispatı oldu!

lira

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir