AKY Technology Ahmet TİRYAKİOĞLU’nu Ağırladı

Ahmet Tiryakioğlu

Gökmen Akyürek Technology önemli bir konuk ağırladı. Türkiye’nin sayılı kuruluşlarından olan Tiryaki Agro Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet TİRYAKİOĞLU  AKY Technology’yi ziyaret etti. Bakliyat sektöründeki son teknolojilerin konuşulduğu ve sektörün nabzının tutulduğu buluşmada karşılıklı güven tazelenerek ticari diyaloğun güçlü bir şekilde sürdürülmesi kararı alındı.

Ahmet TiryakioğluAKY Technology, 2015 yılında değerli konuklar ağırlamaya devam ediyor. Mayıs Ayında AKY tarafından ağırlanan isimlerden biri: “Tiryaki Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziantep Ticaret Odası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet TİRYAKİOĞLU “Tiryaki Agro Gıda; tarımsal gıdalar tedariği, üretimi, depolaması ve ticareti alanında Türkiye’nin en büyük tarım şirketi konumda. Başarılarının kanıtı olarak; “İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2013 araştırmasında 169. sırada, aynı yıl Capital “Türkiye’nin 500 Büyük Özel Şirketi” 2013 araştırmasında 45’inci, sektörel sıralamada ise 3’üncü sırada yer alıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet TİRYAKİOĞLU  bu başarının mimarlarından.

Bakliyat, tahıl, kuruyemiş, organik gıda, yem ve yağlı tohumlar alanında geniş bir tedarik zincirine sahip olan Tiryaki, çiftçiden tüketiciye bu zinciri başarı ile yönetiyor. Gelişimin takipçisi marka, AKY Technology’nin çözüm odaklı teknolojilerini de takipte.1980’den beri bakliyat sektöründe varlığını sürdüren ve haklı bir ün kazanan Tiryaki Agro Gıda’ya kararlarıyla istikrarlı bir başarı ivmesi kazandıran Ahmet TİRYAKİOĞLU , AKY Technology’nin sektörel ihtiyaçlar çerçevesinde şekillenen “en yeni teknoyenilikleri” ile ilgili bilgi aldı. AKY Technology, 113 farklı makine imalatı ile sektöre hizmet verirken yıllık 2.716 adet ürün imal ediyor. Ayrıca son dönem yepyeni teknolojik yeniliklere de imza attı. 

AKY Technology’nin, son dönemde sektöre kazandırdığı icatlardan biri olan Excel Serisi Eleme Makinalarından “Dünyanın En Büyük Kapasiteli Eleme Makinesi” iddiası ile piyasaya sürülen “Kapalı Eleme Makinesi Excell 308”.   Tiryaki Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet TİRYAKİOĞLU’na bu teknoyenilik ile ilgili de bilgi verildi.

AKY Technology’nin yeni fabrikasında gerçekleştirilen görüşmeden karşılıklı güven tazelenerek ticari diyaloğun sürdürülmesi kararı alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir