TÜKSİAD’DAN BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ

GOA_6846

Tüm Kuruyemiş Sanayicileri Derneği (TUKSİAD) Yeni Başkanı Hüsamettin Karaman oldu. TÜKSİAD 2016 Yılı Genel Kurulu, 12- 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Afyon Güral Otel’de yapıldı. Dernek organları seçimi gerçekleştirilerek 4 senedir Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Muammer Çaputçu görevini yeni başkan Hüsamettin Karaman’a devretti.

TÜKSİAD’ın her yıl düzenlediği genel kurulu bu yıl da hareketli geçti. 250’yi aşkın sektör temsilcisini buluşturan ve 3 gün süren organizasyon boyunca uzman görüşlerine yer verildi; toplantı ve paneller düzenlendi.

TÜKSİAD 2016 Genel Kurulu açılış konuşmasını, TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muammer ÇAPUTÇU yaparken etkinliğin ikinci günü “Ay Çekirdeğinin Kalitesinin Artırılması ve Raf Ömrünün Uzatılması Projesi” TÜBİTAK- MAM Gıda Enstitüsü Baş Uzman Araştırmacı Dr. Ferda Seyhan tarafından katılımcılara sunuldu. Dünya ve Türkiye Ekonomisi Paneli düzenlendi ve  Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ve Prof. Dr. Deniz Gökçe önemli bilgiler paylaştı.

 

Hüsamettin Karaman, TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı seçildi

TÜKSİAD 2016 Yılı Genel Kurul’un da Dernek organları seçimi de gerçekleştirildi. 4 senedir Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Muammer Çaputçu görevini seçimle yeni başkan Hüsamettin Karaman’a devretti. Muammer Çaputçu, “ Derneğimizi kurarken yönetimde hareketlilik ve heyecanı sağlamak amacıyla bir Yönetim Kurulu Başkanı’nın en fazla 2 dönem, yani 4 sene bu görevi yürütmesi kuralı bulunuyor. Ben bu kuralın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sayın Hüsamettin Karaman’a bu görevi devretmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

TÜKSİAD Gala Yemeği’nde Coşkun Sabah Konser verdi

TÜKSİAD 2016 Genel Kurulu, 3 gün boyunca firmaları buluşturarak güçlü bağlantılar kurulmasını sağlarken keyifli organizasyonlara ev sahipliği yaptı. 14 Mayıs Cumartesi Günü, Gala Yemeği’nde AKY Technology sponsorluğunda Coşkun Sabah Konser verdi.

Sunum, söyleşi, panel ve oturumlarla bilgi alışverişi yapılan TUKSİAD 2016 Genel Kurulu bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi hareketli geçti.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir