KKYDP’DAN TARIM YATIRIMLARINA %50 HİBE, SON 25 GÜN!

kirsal-kalkinma-yatirimlarinin-desteklenmesi-programiGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca Yürütülmekte olan “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Yatırımlar” kapsamında yapılacak tarımsal ürünlerin işlenmesi, değerlendirilmesi, depolanması ve tarımsal üretime yönelik yatırımlara hibe desteği verilecek.  

Resmi Gazete’de 21 Ekim 2016 tarihinde yayınlanan tebliğ uyarınca, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Yatırımlar kapsamında üretim tesisi kurmak isteyenlere destek verilecek.

Bu tesislere örnek olarak; “Süt ve süt ürünleri, (yoğurt, ayran, peynir vb.) et ve et ürünleri, (sucuk, sosis vb), zeytinyağı üretim tesisi, salamura zeytin üretim tesisi, meyve suyu tesisleri, meyve – sebze paketleme, soğuk hava depoları, kurutma tesisleri, bakliyat paketleme, bal paketleme, yerfıstığı işleme ve değerlendirme tesisleri, tüm tarımsal tesis yapacak yatırımcıların projelerini verilebilir.

Devlet bu tesisler vasıtasıyla, tarımsal sanayiyi yaygınlaştırmayı, tarımı sanayiye entegre etmeyi ve çiftçilerin gelir seviyelerini artırmayı hedefliyor.

21 Ekim itibariyle, 11. Etap Proje Başvuruları başlamış olup 45 gün boyunca devam edecektir.

  1. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca Yürütülmekte olan “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Yatırımlar” kapsamında yapılacak tarımsal ürünlerin işlenmesi, değerlendirilmesi, depolanması ve tarımsal üretime yönelik yatırımlara hibe desteği verilecektir.

Ayrıntılı bilgi almak isteyenler; T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı İl Müdürlüklerine başvuruda bulunabilir.

AKY Technology, Kuru Gıda Sektörüne Yönelik Projeleri Bekliyor.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında verilen hibe desteği çerçevesinde, AKY Technology’de proje sahiplerini bekliyor. Bakliyat, Hububat, Tohum ve Yağlı Tohum alanlarında üretim tesisi kurmak isteyen proje sahipleri, AKY Technology’nin yönlendirdiği danışmanlardan bilgi alabilir; kuracakları tesis için gerekli olan tüm eleme- temizleme- ilaçma- paketleme- taşıma makine ve ekipmanlarını edinebilirler.

  • Türkiye’nin 81 ilinde; hububat& bakliyat eleme, işleme, paketleme, depolama alanında yapılacak tesis yatırımı için 1,5 Milyon TL’ye %50 hibe desteği var.
  • Türkiye’nin 81 ilinde; tohum eleme, paketleme, depolama tesis yatırımı için 2 Milyon TL’ye %50 hibe desteği var.

Hayallerindeki son teknoloji tesise sahip olmak için AKY Technology ile iletişime geçmeniz yeterli.

Bilgi için:

Web: www.akytechnology.com

Tel: 0 532 154 96 53

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir