BAKLİYAT TOPTANCILARI DİKKAT! “MERSİN’DE MEGACENTER YÜKSELİYOR”

IMG_2187

Türk Bakliyat Sektörünün kalbinin attığı Mersin’de prestijli bir proje yükseliyor. Soylu Gürüz Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından hayata geçirilen Proje; gıda, bakliyat ve toptancılar ticaret yerleşkesi olarak konumlandırılıyor.

“ Mersin Megacenter ” Projesi Yetkilisi Sayın Alper Yedigöz, “Konsepti oluştururken ihtiyaçlardan yola çıktık. Mersin Megacenter, iki etaptan oluşacak olan modern bir toptancılar sitesi. Burada bakliyat toptancıları ve gıda toptancıları ürün depolayabilecek ve aynı zamanda zevkli tasarlanmış ofislerinde satış yapabilecekler.” dedi.

Soylu Gürüz Gayrimenkul, sebze ve meyve sektöründe paketleyici ve ihracatçı olarak faaliyet gösteren Soylu Gıda A.Ş. ve Menas A.Ş. firmaları tarafından, bundan 10 yıl önce kurulmuştur.

Soylu Gürüz Gayrimenkul, Mersin’de arsa sahibi ve yüklenici firma olarak şehir ticaret yaşamına Megacenter projesini kazandırmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan ve iş hayatında farklı pozisyonlarda çalışarak deneyim kazanan Alper Yedigöz, bugün “Megacenter Proje Sorumlusu” görevini üstlenmiştir. Yedigöz, “Mersin Megacenter, ara depolama için tasarlanmış bir toptancılar sitesi. 2016 yılının Kasım ayında başlanan projenin, 2018 yılının Temmuz ayında bitmesi bekleniyor. Çilek Mahallesi’nde inşaatı hızla devam eden proje, 150 dönümlük bir alanda yükseliyor ve toplamda 234 dükkanı kapsıyor. Burası şehir merkezi, liman, hal, serbest bölge ve otobana son derece yakın bir yer. 162m², 216m², 240m²lik üç tip dükkandan oluşan 1. Etapta, dükkanların bir ara katı ve ofisi ile kendi izdüşümleri kadar bodrumu bulunuyor. Dolayısıyla, alışılmış toptancı yerleşkelerinin dışına çıkılıyor.” dedi.

DETAYLAR:

  • Limana Uzaklık 4km,
  • Serbest Bölgeye Uzaklık 2km,
  • Yaş Meyve ve Sebze Toptancılar Sitesine uzaklık 1 km

final_3_altarnatif

“İŞ YERİMİZ AYNAMIZDIR”

“ Şık bir ofis konsepti olan modern bir depo ” vurgusu yapan Yedigöz, “Yurt içinden ve yurtdışından gelen misafirler bu depolama alanında gönül rahatlığı ile ağırlanabilir. Çünkü her işyerinde mini bir mutfak, personel tuvaleti ve sekretarya alanı bulunuyor. Ayrıca çok ferah bir yaşam alanı sunuyoruz: Alışıldık basık, küçük ve karanlık depolama alanlarından farklı olarak dükkanlarımızın bodrum kat tavan yüksekliği 3m 80cm, iç zeminden çatıya kadar yüksekliği 9m 40 cm.” şeklinde konuştu.

Bakliyatçıların ihtiyaçlarını özellikle göz önünde bulundurduklarını ve Mersin’de yaz aylarında sıcaklık nedeniyle ürünlerin renk atmalarını ve çabuk küflenmesini önlemek için bodrum alanları oluşturduklarının altını çizen Yedigöz, “Bodrum, yaz aylarında dışarısı ile kıyaslanınca 3 ila 5 derece arasında daha serin oluyor. Ayrıca bodrum, zemin kat ve ara kat arasında ürün transferini 1,5 tonluk yük asansörleri ile sağlayacağız. Konfor ile işlevsellik dükkânlarımızda buluştu.” dedi.

Megacenter Mersin’in; bankalar, restoranlar, PTT şubeleri, kargo şirketleri ve marketler canlı bir yaşama alanına dönüştürülmesi planlanıyor.

DETAYLAR:

  • Yaklaşık 150 bin m² toplam alan
  • 8 Ada
  • Toplam Kullanım Alanı 114 bin m²
  • 234 dükkan
  • 4 farklı ofis alternatifi 162 m², 216m², 240m², 270m²
  • 10 dönümlük otopark alanı

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir