TÜKSİAD 2018 GENEL KURULU TOPLANIYOR

Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD)  2018 Genel Kurulu düzenleniyor. 27- 29 Nisan tarihlerinde, Antalya Belek’te düzenlenecek etkinlik, Türk Kuruyemiş Sektör Temsilcilerini Papillon Zeugma Otel’de bir araya getirecek.

TÜKSİAD, 200 üyesi ile kuruyemiş sektörünü temsil eden, tek sivil toplum kuruluşu olma iddiasını taşımaktadır.

TÜKSİAD, 2008 yılında Türk kuruyemiş sanayinin dünyada rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini geliştirmek ve kuruyemiş sektörünün ortak sesi olmak amacıyla kurulmuştur.

Dernekten alınan bilgiye göre; Her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Genel Kurul Organizasyonu, geçen yıl 19- 21 Mayıs tarihlerinde, 10. Kez düzenlenmiş ve temsilciler, üyeler ve aileleri ile davetlilerden oluşan 334 kişiyle rekor bir katılım oranı yakalamıştır.

TÜKSİAD bu yıl da, 27- 29 Nisan tarihlerinde kuruyemiş sektör temsilcilerini buluşturmaya hazırlanıyor. Organizasyonda, uzman davetli konuşmacılar, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli temsilcileri ile üye ve sponsorları bir araya getirecek programlar düzenlenecek.

 

TÜKSİAD 2018 Genel Kurulu Gala Gecesi sponsoru yine AKY Technology. Geçen sene, AKY Technology sponsorluğunda düzenlenen Gala Gecesi’nde Nadide Sultan sahne almıştı. Bu sene, 28 Nisan Gecesi yapılacak organizasyonda ise Zeynep Mansur yer alacak.