ÇOK YAŞASIN KURULAR

Rekolde Dünyası Banner

Verimli Topraklarımızın Mahsulleri ve Son Teknolojiler

NFV EXCO Dried’de Dünyayla Buluşuyor

NFV EXCO Sert Kabuklu Yemişler, Meyve ve Sebzeler, Lojistik ve Teknolojileri Fuarı ve Konferansı 21-22 Kasım 2017 tarihleri arasında, Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi’nde, Globus Fuar ve Kongre Yönetimi tarafından düzenlenecek.

Dünyada 150 ülkeye ihraç edilen, fındıktan kuru kayısıya, Antep Fıstığı’ndan kuru üzüme, kuru incirden sebzelere, lojistik ve ilgili teknolojilere kadar geniş bir sergileme profiline sahip olan organizasyon, fuar ve konferans konseptiyle de bir ilke imza atarak uluslararası sektör profesyonellerini bir araya getirecek ve ihracatçıların yeni pazarlar ile buluşmasını sağlayacak.

Alanında dünyadaki ilk ve tek organizasyon olan NFV EXCO Dried; dünyada sert kabuklu yemiş ve kuru meyve üretiminde ilk sıralarda yer alan ve coğrafi konumu nedeniyle stratejik bir bölgede bulunan İstanbul’da düzenlenecek. Organizasyonda sektörün pazardaki son durumu, değişen uluslararası pazarlar ve global ticaretteki öngörüler değerlendirilecek; ihracatçı/üretici ve alıcı firmalar birbirleriyle etkileşim içinde olacak.

 Sektöre Yön Çizen Küresel Bir Buluşma Noktası”

İlgili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların sergileme yapacağı, global rekabet ve değişen tüketici talepleri doğrultusunda ticaretin ve trendlerin takip edileceği, data market ve ikili görüşme programları ile networking fırsatları sunmanın yanı sıra konferans programı ile de sektöre yön çizecek olan organizasyon, 6. senesinde küresel bir buluşma noktası olma iddiasını koruyor.

Stantlı katılım, sponsorluk, delege ve medya partnerliği gibi farklı katılım seçenekleri sunan organizasyona ilişkin detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir