2016 YILININ ÖNEMLİ GIDA FUARLARINI KAÇIRMAYIN

eller

2016 yılının son çeyreğine girdik. Sonbaharın gelmesiyle birlikte fuar mevsimi yeniden açıldı. Yaz ayında durgun geçen fuar sezonu hareketlenecek. Sizin için gıda sektörü için en önemli fuarları belirledik. Sektörün nabzını tutmak, yenilikleri yakından takip etmek ve güçlü bağlantılar kurmak için siz de fuar takviminizi oluşturun. Kuru Gıda Sektörüne yabancı kalmayın!

Türkiye için önemli gıda fuarlarından biri olan KONYA GIDA İŞLEME FUARI, 20- 23 Ekim 2016 tarihinde kapısını katılımcı ve ziyaretçilerine açacak. 11. kez düzenlenecek fuarda, gıda işleme ve içecek teknolojileri ile paketleme makineleri ve lojistik alanında stantlara açılarak sektör temsilcileri kendini ifade etme ve geniş kitlelere ulaşma imkanı yakalayacak.

Yurtdışında da birbirinden önemli fuarlar katılımcılarını bekliyor. 9- 11 Kasım 2016 tarihleri arasında NİJERYA AGROFOOD 2016 düzenleniyor. www.nigeriaagrofood .com adresinden online başvuru yapılabilecek etkinlik kapsamında; tarım ve gıda sektöründe hizmet veren firmalar, tedarikçi ve tüccarlar, sanayi topluluklar bir buluşma ortamı yakalayacak.  Tarımda Afrika’nın yükselen ülkelerinden olan Etiyopya’da yatırım yapmak ya da bağlantılar kurarak tedarik zincirini güçlendirmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fuar olduğunu belirtmekte fayda var. Fuar Nigerya’nın Lagos şehrinde düzenlenecek.

PEKİN, ULUSLARARASI GIDA FUARI, 16- 18 Kasım 2016 tarihlerinde Çin’in başkenti Pekin’de düzenleniyor. Almanya’da düzenlenen meşhur Anuga Gıda Fuarı’nın organizatör firması tarafından düzenlenen fuarın oldukça ses getirmesi bekleniyor. Fuarda sergilenecek ürünler ise şöyle: İthal gıdalar, süt ürünleri, Ekmek ve Fırın ürünleri, Et ve Deniz ürünleri, dondurulmuş Gıdalar, Tatlılar, Şekerleme & Snacks, Coffee & Tea, Zeytinyağı ve Yemeklik Yağ, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler (Şarap dahil), Meyve ve Sebzeler, Organik Gıda. Fuar programı ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için www.anufoodchina.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

23- 27 Kasım 2016 FOOD&LİFE GIDA FUARI, Almanya’nın Münih şehrinde ziyaretçilerini ağırlayacak. www.food-life.de adresinden ayrıntılı bilgi edinebileceğiniz organizasyon, hayata tat katan bütün yiyecek ve içecekleri eşsiz sunumlarla kitlelerle buluşturuyor. Yağdan, ekmeğe; şampanyadan çeşniye; tahıl ürünlerinden kahve ve peynire kadar eşsiz lezzetler, bütün çeşitleriyle fuarda sergileniyor.

ADDİS AROFOOD, 2- 5 Kasım 2016 tarihleri arasında 4. Kez düzenlenecek. Tarım makineleri, yeni tarımsal üretim teknolojileri, paketleme teknolojileri ADDİS’in kapsamında sergileniyor. Etiyopya’da düzenlenecek fuar Afrika Tarım Pazarına hakim olmak isteyen yatırımcı ve firmaları ya katılımcı ya da ziyaretçi olarak bekliyor. www.addis-agrofood.com adresinden daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

5- 7 Aralık 2016 tarihinde, SİAL MİDDLE EAST FUARI, ziyaretçilerine kapılarını açacak. 2016’ya hoşça kal demeye sayılı günler kala gerçekleşecek fuar bölgenin önemli gıda ve tarım teknolojileri fuarlarından biri. Meraklıların www.sialme.com adresinden ayrıntılı bilgi edinebileceği SİAL MİDDLE EAST’in  3 gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırlaması planlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir