Anuga FoodTec 2018 Yolda

ANUGA FOTO DÜZ

Almanya’nın Köln şehrinde 20- 23 Mart 2018 tarihlerinde Anuga Gıda İşleme ve Paketleme Makinaları Fuarı düzenleniyor. Dünyadaki gıda ürünlerinin tüm yönlerini kapsayan tek fuar olma iddiasını taşıyan etkinlik, gıda ve içecek endüstrisini buluşturacak.

Anuga FoodTec 2018, Almanya’nın Köln şehrinde 20- 23 Mart tarihlerinde kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Fuar, gıda ve içecek endüstrisi alanında düzenlenen uluslararası bir fuarıdır. Gıda üretimi, ürün işleme, dolum ve paketleme teknolojisinin yanı sıra; paketleme malzemeleri ve bileşenleri ile gıda güvenliğine kadar geniş bir içeriğe sahiptir.

Fuarın ana ürün grupları arasında, sebze- meyve işleme teknolojileri, et işleme makineleri, süt ve süt işleme ekipmanları, ambalaj teknolojileri, dondurma makinaları, soğutma, saklama ve kontrol ekipmanları, kalite güvence ve kontrol teknolojileri yer almaktadır.

Fuarda ürün sergileme yanında etkinliklerde düzenlenmektedir. Resmi web sitesinden alınan bilgiye göre; bu yıl Anuga FoodTec’in ana odak noktası “kaynak verimliliği” olacaktır. Doğal kaynakların verimli kullanılarak geleceğin korunmasını merkez alan özel gösteriler, form, panel ve kongreler fuara eşlik edecektir.

Geçtiğimiz yıllarda binleri bulan ziyaretçi ve katılımcı oranı ile en önemli fuarlar arasında gösterilen bu fuarda katılımcı ya da ziyaretçi olarak yer almanızı öneririz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir