TÜKSİAD 2017 GENEL KURULU TAMAMLANDI.

 

DSC_0047

19- 21 Mayıs’ta,  Antalya Belek’te, Zeugma Babillion Otel’de, Türkiye’nin Kuruyemişçileri buluştu. Kurul toplantısında sektörü ilgilendiren önemli konular tartışılırken fikir alışverişinde bulunuldu. AKY Technology sponsorluğunda gerçekleşen TÜKSİAD Gala Yemeği’nde ise Nadide Sultan sahne alarak iki gün boyunca süren yoğun görüşmelerin yorgunluğunu sildi.

 

Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 19- 21 Mayıs tarihleri arasında Antalya, Belek’te Zeugma Babillion Otel’de, 2017 Yılı Genel Kurulu’nu düzenledi. Hoş geldiniz Kokteyli ile başlayan etkinlik programında; Açılış Konuşmasını TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Karaman yaptı.

Sektörün sorunlarına değinen ve çözüm önerileri sunan paneller ile zenginleşen Kurul’da Dünya Gazetesi Yazarı Rüştü Bozkurt moderatörlüğünde “Kuruyemiş Sektörü Strateji Paneli” düzenlendi. Ekonomi Bakanlığı İhracat Gn. Md. Yrd. Musa Demir, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Gn. Md. Mesut Akdamar sunum gerçekleştirdi ve sorulara cevap verdi.

Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Paneli iki oturumda gerçekleştirildi. Levent Kimya San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Pekşen, Volkan İtfaiye San. ve Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Tecim, Antalya Arkollü İçecekler AŞ. Geliştirme ve Strateji Planlama Yöneticisi Hazal Karaman tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı.

TÜKSİAD 2017 Genel Kurulu’nda, kuruyemiş üretimindeki dalgalanmadan, ithalat- ihracat durumlarına, devlet uygulamalarından gelecekte alınması gereken önlemlere kadar geniş bir bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

İki gün süren TÜKSİAD 2017 Genel Kurulu 21 Mayıs Gecesi düzenlenen Gala Yemeği ile tamamlandı. AKY Technology sponsorluğunda gerçekleştirilen gecede Nadide Sultan sahne alarak 2 günün yorgunluğunu sildi.

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir