Yatırımcılar 4-7 Mayıs’ta İDMA’da buluşuyor  

 

İDMA 2017 

Un, yem, pirinç, bakliyat, makarna ve bisküvi sektörlerini buluşturan uluslararası nitelikteki ilk ve tek teknoloji fuarı olan İDMA, 04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında yedinci kez yatırımcıları İstanbul’da biraraya getiriyor. 200’ü aşkın markanın son teknolojilerini sergileyeceği fuara, 30 dernek grup bazında katılım sağlarken, 15 dernek de stantlarıyla katılım gösterecek. Etiyopya’nın ticaret heyetiyle birlikte ülke standı açacağı İDMA 2017’de, Nijerya değirmencilik sektörü temsilcileri de ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

 

 

Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı İDMA’nın yedincisi, 04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo), dünyanın 144 ülkesinden gelecek binlerce profesyonel ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

İstanbul Fuar Merkezi’nin 33 bin metrekarelik 3 salonunda gerçekleştirilecek fuara, 200’ün üzerinde marka katılım gösterecek. Fuar için yoğun bir hazırlık sürecine giren teknoloji üreticileri ve tedarikçileri, en son yeniliklerini İDMA 2017’de sektörün beğenisine sunacak.

 

30 DERNEK, 30 GRUPLA İDMA’DA

Hububat ve bakliyat sektörünü, İDMA 2017’de yeni özelleştirilmiş alanlar vizyonuyla buluşturmaya hazırlanan Parantez Fuarcılık, ziyaretçi konusunda da iddialı. Halihazırda 5 dilde ve 144 ülkede tanıtım faaliyetleri yürüten Parantez Fuarcılık, İtalya, İngiltere, Hindistan, Arjantin ve Çin’de acenteleri aracığıyla gerçekleştirdiği çalışmaları yoğunlaştırdı.

Dünya genelindeki tanıtım çalışmaları kapsamında sektörün öncü dernek, birlik ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla da yoğun görüşmeler gerçekleştiren şirket, 22 ülkede sektörün önde gelen 30 derneğinden tam destek aldı. Yapılan görüşmeler çerçevesinde söz konusu 30 dernek ve birlik, İDMA 2017’ye grup bazında katılım gösterecek ve 15 dernek ise aynı zamanda fuarda stant açacak.

 

 

ETİYOPYA PAVYONU

Etiyopya Ticaret Odası, Etiyopya Değirmenciler Derneği ve Etiyopya İhracatçılar Birliği, İDMA 2017’de ülke pavyonu kurarak hem katılımcılar hem ziyaretçilerle bir araya gelecek. Fuar öncesi Etiyopya’da Ticaret Odası, İhracatçılar Birliği ve Değirmenci Derneği üyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirilecek. Toplantıya katılanlar, İDMA 2017 Fuarı ve fuarda düzenlenecek Sertifikalı Değirmencilik Eğitimi hakkında önceden bilgilendirilecek ve fuara katılımları organize edilecek. Etiyopya Değirmenciler Derneği üyeleriyle birlikte fuara ziyaretçi bazında katılım sağlarken, Etiyopya İhracatçılar Birliği de pavyonda yer alacak Etiyopyalı katılımcıların işlemleriyle ilgilenecek. Ağırlıkla ihracatçılardan oluşacak katılımcılar, fuar süresince bakliyat ve hububat bazlı ürünlerin ticaretiyle ilgili görüşmeler yapacak.

 

NİJERYA İKİLİ GÖRÜŞMELER İÇİN İDMA’DA

Afrika Ticaret Merkezi, 06 Mayıs 2017 tarihinde İDMA 2017 Fuar’nda “Nijerya Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Yem Değirmenciliği, Makarna ve Bisküvi Sektöründe İş ve Yatırım Fırsatlarını Keşfetmek” başlıklı bir etkinlik düzenleyerek iki görüşmeler gerçekleştirecek. Afrika Ticaret Merkezi’nin gıda işleme şirketlerini, ithalatçıları ve distribütörleri kapsayan önemli üyelerinden oluşacak ikili görüşmelerin katılımcıları, İDMA 2017 katılımcılarıyla satınalma, işbirliği ve ticaret imkanlarını görüşecek.

 

KARLI BİR YATIRIM İÇİN DOĞRU YER VE DOĞRU ZAMAN:

İDMA 2017, 04-07 MAYIS

Un, yem, pirinç, bakliyat, makarna ve bisküvi sektörünün merakla beklediği İDMA, 2017’de bir kez daha ziyaretçilere tüm teknoloji alternatiflerini bir arada sunacak. Ziyaretçiler, 200 civarında markanın stant açacağı İDMA 2017’de, firmaları için aradıkları tüm makine, ürün ve hizmetleri geniş bir yelpazede tek çatı altında bulabilecek. Kendi ihtisas alanlarıyla ilgili geliştirilen en son teknolojileri birebir görme ve yakından inceleme şansı bulacak ziyaretçiler, bir yandan un, yem, pirinç, bakliyat, makarna ve bisküvi teknolojilerinde dünyanın en büyükleri arasında yer alan firmalarla görüşme olanağı bulurken bir yanda da benzer teknolojileri geliştiren firmaları, geliştirdikleri teknolojileri ve diğer pek çok alternatifi her açıdan karşılaştırma ve karlı bir yatırım yapma imkanına sahip olacaklar.

 

UN, YEM VE BAKLİYAT SEKTÖRÜNE EĞİTİM DESTEĞİ

İDMA 2017 Fuarı, Değirmenci Dergisi tarafından “Teknik Günler” adı altında düzenlenecek “Sertifikalı Değirmencilik Eğitimi”ne de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Fuarla eş zamanlı olarak 05-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek eğitim, fuar alanının içerisine kurulacak salonlarda verilecek teorik eğitimlerden ve katılımcı firmaların stantlarında verilecek demolardan oluşacak.

Tahıl (Un) değirmenciliği, yem değirmenciliği ve bakliyat işleme olmak üzere 3 farklı alanı kapsayan eğitimin ilk gününde, her üç alanı da ilgilendiren ortak konular ele alınacak. Eğitimin ikinci ve üçüncü gününde ise 3 farklı salonda, eş zamanlı olarak, alanlara özel eğitimlere yer verilecek. Alanında uzman akademisyen ve endüstri temsilcilerinin vereceği teorik eğitimler, İDMA Fuar alanında teknoloji tedarikçileri tarafından yapılacak demolarla desteklenecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir