GRAİN TECH EXPO 2017 SÜRÜYOR

Grain Tech Expo 2017(1)

Grain Tech Expo Tahıl Teknolojisi, Tahıl Sanayi ve Ticaret Fuarı, 15- 17 Şubat 2017 tarihleri arasında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenleniyor. Fuar’da, tarım teknolojileri imal eden uluslararası firmalar yerini aldı.  Grain Tech Expo, 9:30 ile 16:30 saatleri arasında 3 gün boyunca sürecek.

Grain Tech Expo 2017, 15- 17 Şubat tarihleri arasında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenleniyor. Tahıl teknolojileri, sanayi ve ticareti üzerine çalışan önemli markaların stand açtığı Fuar’da Bühler gibi Alman makine üreticilerinden AKY Technology gibi Türk üreticilere kadar çeşitli ülkelerden katılımcılar yerini aldı.

Grain Expo 2017 ziyaretçileri, KyivExpoPlaza’da 3 gün boyunca teknolojileri görmek ve test etmek fırsatını yakalayacak. Dünya ölçekli bir tarım teknolojileri fuarı olma özelliği taşıyan Fuar’da tarım sektörüne yönelik; üretim, depolama, işleme ile tahıl, baklagiller ve yağ bitkilerinin taşınması işlemlerinin farklı aşamalarına hizmet eden üretici ve uzman kuruluşlar buluşuyor.

Özellikle tahıl pazarının önde gelen profesyonellerinin katıldığı Fuar’da son teknoloji ekipman ve makineler sergilenecek: Tarım makine ve ekipmanları, hububat bitkileri üretim teknolojileri, tahıl ve yağ bitkileri teknolojileri, asansör sistemleri ve silolar, tohum koruma ve laboratuvar teknolojileri Grain Tech Expo’daki yerini alıyor.

Grain Tech 2017’de AKY Technology de standıyla yerini aldı. Son teknoloji, yüksek kapasiteli, Hassas Eleme ve Boylama Makinesi Excell Truva 408’in sergilediği Grain Tech Expo 2017, 3 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.  Ortalama 20 ton/saat buğday tohumu eleybilen teknoloji fuar ziyaretçileri tarafından ilgi gördü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir