Growtech Fuarı Başladı

growtech 2

Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, 30 Kasım- 03 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center’de düzenleniyor. Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Kafkasların en önemli fuarlarından biri olma özelliği taşıyan Growtech’in bu yılda hareketli geçmesi bekleniyor.

 

Growtech Eurasia 16. kez Antalya’da düzenleniyor. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Kafkasların önemli fuarlarından biri olma iddiasını taşıyan Growtech Eurasia; Sera ve Teknolojileri, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Bitki Besleme ve Koruma, Biyolojik Mücadele, Tarımsal Makine ve Ekipmanları’nın her alanında hizmet veren firmaların katılımları ile gerçekleşiyor.

Growtech Eurasia resmi web sitesinden alınan bilgiye göre; 2015 yılında 40.000 m2’lik alanda, 30 ülkeden 683 ulusal ve uluslararası katılımcı firmayı, 77 ülkeden 79.624 ziyaretçi ile buluşturmuştur.

Ayrıca, tarlasında toprağını ekip biçen çiftçiden, dünya pazarlarına ihracat yapan dev şirketlere kadar sektörün her bir yapı taşını tek bir çatı altında toplayan Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl 16. yaşını kutlayacaktır. Bu yıl fuara 30’u aşkın ülkeden 650’den fazla lider firma ve markanın yanı sıra ziyaretçi sayısının daha da geliştirilerek 80 ülkeden 80 binin üzerinde sektör profesyonelinin Growtech Eurasia 2016 Tarım Fuarı’nda ağırlanması hedeflenmektedir. .

Fuar programı kapsamında; Ekonomi Bakanlığı ile koordine edilerek, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği organizatörlüğünde “Alım Heyeti Programı” düzenlenecektir. Ticaretin gelişmesine olanak sağlayan, çevre ülkelerin potansiyel alıcıları ve karar vericilerinin katılacağı ikili görüşmelere tarım sektörü firmalarının buluşması sağlanacak ve ticari iş birlikleri sağlanacak ve fuar boyunca devam edecektir.

Growtech Eurasia 2016 kapsamında, tarımsal üretimin katma değer kazanmasına ve inovatif çalışmalarına yönelik, 9. kez “Growtech Tarım Ödülleri” verilecektir.

Growtech tarım teknolojileri alanında önemli bir ihtisas fuarı olma özelliği taşımaktadır.  La Recolte Du Monde Dergisi olarak; katılımcı ya da ziyaretçi olarak yer almanın sektör temsilcilerine faydalı olacağı kanısındayız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir